<3 ljud

Hej på er!!

Då var det ny vecka igen och nya tag.

Igår (måndag) hade jag en bokad tid hos min BM för att kolla upp varifrån min yrsel och trötthet kommer.

Vi startade med ett enkelt järnvärde som visade sig ligga på 117 (130 senast ja var där), men de värdet var inget som man behövde ta järntabletter för ännu.
Så länge man kan hålla sig ifrån det är det ju bra!

Sen pratade vi lite och från ingenstans frågade hon om hon kunde få lyssna på bebisens hjärtljud...jag blev lite tagen på sängen...var inte alls beredd på det, men ja slängde upp mig på britsen och drog upp tröjan.
Nervös var jag till tusen att hon inte skulle hitta nått ljud....men så fort maskineriet närmade sig magen så fann hon de underbara hjärtslagen. Det lät så fint så fint!

en mycket speciell upplevelse för en förälder att höra, blir mer verkligt efteråt!

Efter att min BM ställt lite privata frågor till mig, kröp det fram att ja kanske inte mår så bra!

Vilket ja egentligen redan visste....iaktta försiktighet och verkligen tänka på de som är viktigt är nu min prioritet, vilket är Linnéa och den lille som växer inuti mig och mig själv!
Inget annat ska ligga på mitt fokus nu...absolut inget annat!

P&K


vilken vecka

ja usch denna veckan vill jag helst av allt bara glömma...

började med att ja i söndags kväll låg i sängen och tittade på den ack så romantiska filmen "Pretty Woman"...riktig mysfilm....somnade mitt i filmen o sov oroligt till tuuuusen...vred och vände mig i stort sett hela natten...förklaringen till det var enkel...vid fyra tiden på morgonen hängde jag över toastolen...och så höll det sen på en gång i timmen....helt jädra slut.

Linnéas farmor kom o hämtade Linnéa på måndagen vid middagstid så jag fick vila och Linnéa skulel slippa vara i allt detta...en massa goda drycker hade hon med sig oxå:)
Denna sjuka är en riktig pärs....tar på ens krafter något enormt.

Linnéa kom hem igen på tisdagen, ja var då liiite bättre, trött och tagen dock.

Sen på onsdagen tänkte ja att ja bara måste ut o röra på mig så ja o nea gick ut en promenad...var tvungen till o köpa lite dricka...väl framme på ica så trodde ja att ja sulle svimma av...kunde bara titta rätt ner i golvet allt kändes bara...jobbigt. Hem kom vi efter en del om o men.
Kände likadant igår på eftermiddagen, denna märkliga känslan översköljde mig igen....ja ringde då till läkarhjälpen o fick tid att träffa ssk som ville ta blodtrycket...det låg ju normalt 110/60 så inte mkt o klaga på där. Men ssk tyckte ja gott kunde ringa min bm idag...vilket ja nu väntar samtal ifrån...e ju sån där call back....ringde direkt när deras tid startade o får ändå vänta över trekvart!!

jája vi får se vad som sker när ja pratat med min bm...om inget annat händer så är det jobb ikväll som gäller...o efter jobbet får ja träffa min karl igen:)

p&k


1:a mars

jaha då är vi inne i mars! en månad som ska inbringa lite vårkänslor förhoppningsvis!
Det kan sannorligen behövas kan jag säga...har haft en cp vecka...(ursäkta uttrycket)
inget och allting har känts förjävligt...
har inte haft energi att hålla humöret uppe...bara gjort det jag skullat av ren maskin.

o neeeee det är inte BARA gravhormoner.....ligger SÅÅ mkt mer bakom detta!
Jag hoppas bara på det bästa men man vet ju av egen erfarenhet att man inte ska ta ut någon glädje i förskott!

rensat ut lite i köksskåpen idag...så håller man tankar på annat!

igår hade ja en fullspäckad dag med...började me o ta mormor till läkaren vid 8.30 tiden, sen tog ja henne till affären så hon fick handla.
Hem en liten vända käka mat och göra nödvändiga saker, sen var det Linnéas gympa (tur att hon åtminstonde får träna) och sen hämtade vi Liam på dagis.
Jag blev uttråkad här hemma så ja tog barnen och körde hem till Alex (fast hon var på jobbet) röjde upp lite i hennes lgh...ja har alltid tyckt att det är roligare o städa hos andra än hos mig själv.

jaja nog om detta tragg och mitt pisshumör!

ha en god dag och hoppas solen skiner där ni e!


RSS 2.0